تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

آیت‌الله رئیسی هفته آینده به کهکیلویه و بویراحمد می رود

معاون اجرایی رئیس جمهور اعلام کرد: آیت‌الله رئیسی و هیات دولت در دور دوم سفرهای استانی روزهای۲۲ و ۲۳ تیرماه به کهکیلویه و بویراحمد سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محسن منصوری» روز دوشنبه از ششمین سفر استانی رئیس جمهور در دور دوم سفرها خبر داد و گفت که در این سفر طرح‌های مختلف بزرگ اقتصادی با حضور رئیس جمهور به بهره برداری می‌رسد.

معاون اجرایی رئیس جمهور در تشریح برنامه‌های سفر استانی رئیس جمهور به این استان به بهره برداری بزرگترین طرح استان اشاره کرد و گفت: طرح پتروشیمی گچساران که ۱۹ سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد و دولت سیزدهم در دو سال اخیر توانست با تخصیص اعتبارات به‌موقع از زیر ۵۰ درصد اکنون آن رابه مرحله بهره برداری برسد، با حضور رئیس جمهور و با اشتغال‌زایی ۷۰۰ نفری گشایش می یابد.

بهره برداری از اَبرطرح تحول آفرین ۲۰ ساله

منصوری از دیگر طرح‌های آماده بهره برداری این استان را سد چم‌شیر از ابرپروژه‌های تحول آفرین استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد و گفت: طرح‌های اقتصادی بزرگی چون سد چم‌شیر که از ابرپروژه‌های تحول آفرین استان کهگیلویه و بویراحمد بوده، نشانگر عزم دولت سیزدهم برای کشاورزی پایدار در این استان و دیگر استان‌های جنوبی کشور است و دولت در حالی گام‌های اثربخشی ۲۲ ماهه گذشته را برای تکمیل سد چم‌شیر برداشت که حاشیه زیادی درباره این سازه بزرگ آبی ایجاد شد اما مسئولان بدون توجه به مسائل حاشیه‌ای براساس نظرات کارشناسی مبنی بر وارد نبودن انتقادات برای تکمیل این طرح بزرگ تلاش‌های اثربخشی کردند.

وی این را هم گفت که تلاش برای تکمیل طرح‌های بزرگی مانند سد چم‌شیر که پس از نزدیک به ۲ دهه امسال بهره‌برداری کامل می‌شوند، نشانگر ثمربخش بودن اقدام‌های مسئولان استان در دولت سیزدهم بوده است.

تحقق رویای ۲۷ ساله

معاون اجرایی رئیس جمهور به بهره برداری از جاده پاتاوه به دهدشت هم خبر داد و گفت: این طرح که به‌ طول ۱۳۶ کیلومتر طراحی شده، در زُمره طرحی ملی است که کلنگ آن در سال ۷۴ و در دولت ششم به زمین‌ زده شد تا شمال و جنوب ایران را به هم متصل کند. این جاده جزء مهم‌ترین طرح‌های راهسازی کهگیلویه و بویراحمد است که با افتتاح آن علاوه بر کوتاه‌تر شدن مسیر اصفهان به بنادر جنوبی کشور، بیش از ۴۰۰ روستای محروم در دو شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر ۱۰۰ هزار نفر از نعمت راه مناسب برخوردار خواهند شد.

منصوری دیدارهای مردمی، دیدار با نخبگان و علما و همچنین دیدار با عشایر غیور این استان را از دیگر برنامه های رئیس جمهور در سفر به استان کهکیلویه و بویراحمد عنوان کرد و گفت همچنین از دیگر برنامه ها حضور رئیس جمهور جشن احیا واحدهای صنعتی این استان است.

«استان کهگیلویه و بویراحمد» نخستین مقصد «محسن منصوری» معاون اجرایی رئیس‌ جمهور و همراهان او برای نظارت میدانی بر روند اجرای مصوبات استانی رئیس جمهور در سال ۱۴۰۲ بود که ۱۱ اردیبهشت ماه انجام شد تا ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت و تحقق مصوبات پنجمین سفر استانی آیت‌الله رئیسی و هیأت دولت در دور نخست، اقدامات لازم را برای تسریع و رفع موانع احتمالی از مسیر اجرا انجام دهد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار